ВиК услуги

Извършваме всички основни и много специфични водопроводни услуги. Предлагаме аварийни ВиК услуги, както и подмяна на части от мрежата на ВиК.

Изграждане на водопровод

Проектиране и изграждане на канализация до вашия дом.

Изграждане и ремонт на парно

Всичко за вашата парна инсталация. Подмяна на елементи от парна инсталация. Подмяна на тръби на парно. Монтаж и демонтаж на радиатори и лири

Ако търсите най-добрата грижа за вашата канализация, се доверете на нас!

Ние сме специалисти във ВиК ремонти, проектиране, изграждане и профилактика на всеки един етап и елемент от една ВиК и отоплителна система.

Смяна на щрангове

Подмяна и монтаж на вертикални щрангове. Смяна и ремонт на хоризонтални щрангове. Демонтаж на старите тръби и монтаж на нови полипропиленови

Повече за услугата

Монтаж на санитария

Комплексна услуга за водомери 47 лева. В цената е включена подмяна на стария водомер с нов и пломбиране. Монтаж на бойлер. Монтаж на тоалетна. Монтаж на душ кабина.

Всички услуги

Ремонт на канализация

Професионално отпушване и ремонт на канали с различни диаметри и дължини. Отстраняване на течове и ремонт на запушени тръби.

Повече за услугите

Отстраняване на аварии

Работният ни екип има богат опит при отстраняване на ВиК аварии. За нас аварии като спукани тръби, наводнени мазета, запушване на тоалетни, канали и тръбопроводи.

Обадете се сега

Външна канализация

Проектиране, изграждане, подмяна и ремонт на канализация до вашия дом. Улична канализация, отводнителни шахти, изкопи с багер.

Всички услуги

Парнo отоплителни инсталации

Изграждане, монтаж, подмяна и ремонт на елементи от парната инсталация Подмяна на тръби лири и радиатори на парно отопление.

Всичко за парното